ملكت الحزن .{ مشـرفة سابقـة }.
عدد مساهماتى { : 1593 مجهوداتى { : 56675 سمعتى { : 17 تاريخ تسجيلى { : 01/06/2010 عمرى { : 24 تاريخ ميلادى : 01/01/2000 بلدى : مهنتى : هوايتى : {..رمزيات..} : {..لوني المفضل..} : {..حيوآني المفضل..} : {..كرتونى المفضل..} : {..أكلتـي المفضلة..} : {..مزاجى اليوم..} : {..طاقتـى اليوم..} : {..حالتى اليوم..} : ~ انــا ~ : كيف عرفتى منتدانا ؟ : آخـــــــر ملاحظــاتـ :: : النت/ الافلام الهندى / الاغانى الحزينة {..sms..} : تمام https://3almbanat.forumarabia.com {..تعليقى..} : ادعو لشهداء 25 يناير بالرحمة لانهم رجالة بجد
يشرفنى ان اكون مصرية ولو لم اكن مصرية لوددت ان اكون مصرية
| موضوع: صينية رقاق الثلاثاء 08 يونيو 2010, 9:43 am | |
| المقادير:
مقادير الرقاق : دقيق حسب الحاجة ، ذرة ملح ، ماء
الطريقة:
نرش الملح على الدقيق و نعجنه بالماء لحد ما تتكون عجينة لينة ، نقطع العجينة قطع صغيرة و نسيبها ترتاح نص ساعة ، و بعدين نفرده بالنشابة على شكل مستطيل أو مدور حسب شكل الصينية بحيث يكون رقيق و نسخن الفرن و نظبطه على درجة حرارة متوسطة و بعدين نحط الرقاق واحدة بواحدة على صاج الفرن و أول ما تتكون فقاقيع و نحس انه استوى نطلعه بسرعة و هكذا لحد انتهاء الكمية 0 طريقة عمل الرقاق: -نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن -نسخن مرقة لحم تكون موجودة عندنا -نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في المرقة من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 5 طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 5 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا -ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي 0
وبالعااااافيه | |
|
~ِْْ ع ــسل النحــله "ْ الإدارة العامة
عدد مساهماتى { : 5597 مجهوداتى { : 72902 سمعتى { : 99 تاريخ تسجيلى { : 09/02/2009 عمرى { : 27 تاريخ ميلادى : 10/12/1996 بلدى : مهنتى : هوايتى : فتاة أحاول جاهدة فى حياتى أن يرضى الله عنى أجمد نشاااااط :) (( اكمنى المديرة ^_^ )) {..رمزيات..} : {..لوني المفضل..} : {..حيوآني المفضل..} : {..كرتونى المفضل..} : {..أكلتـي المفضلة..} : {..مزاجى اليوم..} : {..mms..} : {..متصفحى المفضل..} : {..طاقتـى اليوم..} : {..حالتى اليوم..} : ~ انــا ~ : كيف عرفتى منتدانا ؟ : آخـــــــر ملاحظــاتـ :: : منتدى عالم بنات عالم من الابداع {..sms..} : كل عام وأنتم بخير بمناسبة حلول الشهر المبارك , ^( رمضآأטּ گريم )^ https://3almbanat.forumarabia.com {..تعليقى..} : الحياة حلوة وأحلى لما تكون مع ربنا :)
| موضوع: رد: صينية رقاق الثلاثاء 08 يونيو 2010, 12:31 pm | |
| مشكووورة حبيبتى ملكت الحزن على الموضوع الرائع والاكلة الحلوة | |
|
ملكت الحزن .{ مشـرفة سابقـة }.
عدد مساهماتى { : 1593 مجهوداتى { : 56675 سمعتى { : 17 تاريخ تسجيلى { : 01/06/2010 عمرى { : 24 تاريخ ميلادى : 01/01/2000 بلدى : مهنتى : هوايتى : {..رمزيات..} : {..لوني المفضل..} : {..حيوآني المفضل..} : {..كرتونى المفضل..} : {..أكلتـي المفضلة..} : {..مزاجى اليوم..} : {..طاقتـى اليوم..} : {..حالتى اليوم..} : ~ انــا ~ : كيف عرفتى منتدانا ؟ : آخـــــــر ملاحظــاتـ :: : النت/ الافلام الهندى / الاغانى الحزينة {..sms..} : تمام https://3almbanat.forumarabia.com {..تعليقى..} : ادعو لشهداء 25 يناير بالرحمة لانهم رجالة بجد
يشرفنى ان اكون مصرية ولو لم اكن مصرية لوددت ان اكون مصرية
| موضوع: رد: صينية رقاق الخميس 10 يونيو 2010, 7:25 pm | |
| | |
|
الجميلة الوردية [[ عضوة مرشحة للاشراف ]]
عدد مساهماتى { : 4030 مجهوداتى { : 63620 سمعتى { : 112 تاريخ تسجيلى { : 13/07/2010 عمرى { : 28 تاريخ ميلادى : 26/09/1996 بلدى : مهنتى : هوايتى : {..رمزيات..} : {..لوني المفضل..} : {..حيوآني المفضل..} : {..كرتونى المفضل..} : {..أكلتـي المفضلة..} : {..مزاجى اليوم..} : {..طاقتـى اليوم..} : {..حالتى اليوم..} : ~ انــا ~ : كيف عرفتى منتدانا ؟ : من المـديرة ملاحظــاتـ :: : المنتدى جميل اوى اوى اوى {..sms..} : لا تقل يا رب لدى هم كبير بل قل يا هم لدى رب كبير www.sabaya.ae {..تعليقى..} : بحب عضوات المنتدى كلهم
| موضوع: رد: صينية رقاق الخميس 19 أغسطس 2010, 11:35 am | |
| مشكووووووووووووووووووووووووووووووووووووورة | |
|