منتدى عالم بنات
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى عالم بنات

بنات التحدى الصعب يصنعون أهدافهم الصعبة فيحلقوا عالياً فوق السحاب .. كونى واحدة منهن
 
التبادل الاعلانىالبوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينية رقاق

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ملكت الحزن
.{ مشـرفة سابقـة }.
.{ مشـرفة سابقـة }.
ملكت الحزن


عدد مساهماتى { : 1593
مجهوداتى { : 54985
سمعتى { : 17
تاريخ تسجيلى { : 01/06/2010
عمرى { : 24
تاريخ ميلادى : 01/01/2000
لقبى صينية رقاق B308510
بلدى : مصر
مهنتى : صينية رقاق Unknow10
هوايتى : صينية رقاق Joggin10
{..رمزيات..} : صينية رقاق Yrb59m10
{..لوني المفضل..} : صينية رقاق 1342466708531
{..حيوآني المفضل..} : صينية رقاق Pix58310
{..كرتونى المفضل..} : صينية رقاق 10010
{..أكلتـي المفضلة..} : صينية رقاق 1342466799794
{..مزاجى اليوم..} : حالتى صعبة
{..طاقتـى اليوم..} :
صينية رقاق Left_bar_bleue5 / 1005 / 100صينية رقاق Right_bar_bleue

{..حالتى اليوم..} : نشيطة
~ انــا ~ : انثى كيف عرفتى منتدانا ؟ : آخـــــــر
ملاحظــاتـ :: : النت/ الافلام الهندى / الاغانى الحزينة
{..sms..} : تمام
{..موقعى المفضل..} https://3almbanat.forumarabia.com
{..تعليقى..} : ادعو لشهداء 25 يناير بالرحمة لانهم رجالة بجد

يشرفنى ان اكون مصرية ولو لم اكن مصرية لوددت ان اكون مصرية

صينية رقاق Empty
مُساهمةموضوع: صينية رقاق   صينية رقاق Emptyالثلاثاء 08 يونيو 2010, 9:43 am

المقادير:

مقادير الرقاق :
دقيق حسب الحاجة ، ذرة ملح ، ماء


الطريقة:


نرش الملح على الدقيق و نعجنه بالماء لحد ما تتكون عجينة لينة ، نقطع العجينة قطع صغيرة و نسيبها ترتاح نص ساعة ، و بعدين نفرده بالنشابة على شكل مستطيل أو مدور حسب شكل الصينية بحيث يكون رقيق و نسخن الفرن و نظبطه على درجة حرارة متوسطة و بعدين نحط الرقاق واحدة بواحدة على صاج الفرن و أول ما تتكون فقاقيع و نحس انه استوى نطلعه بسرعة و هكذا لحد انتهاء الكمية 0 طريقة عمل الرقاق:
-نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن مرقة لحم تكون موجودة عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في المرقة من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 5 طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 5 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي 0

وبالعااااافيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
~ِْْ ع ــسل النحــله "ْ
الإدارة العامة
الإدارة العامة
~ِْْ ع ــسل النحــله


عدد مساهماتى { : 5597
مجهوداتى { : 71212
سمعتى { : 99
تاريخ تسجيلى { : 09/02/2009
عمرى { : 27
تاريخ ميلادى : 10/12/1996
لقبى صينية رقاق B308510
بلدى : مصر
مهنتى : صينية رقاق Studen10
هوايتى : صينية رقاق Riding10
{..معلومات عنى..} فتاة أحاول جاهدة فى حياتى أن يرضى الله عنى
{..نشاطى بالمنتدى..} أجمد نشاااااط :) (( اكمنى المديرة ^_^ ))
{..رمزيات..} : صينية رقاق 20317110
{..لوني المفضل..} : صينية رقاق 1342466493132
{..حيوآني المفضل..} : صينية رقاق Pix65310
{..كرتونى المفضل..} : صينية رقاق 10010
{..أكلتـي المفضلة..} : صينية رقاق 1342466799794
{..مزاجى اليوم..} : مبسوطة
{..mms..} : صينية رقاق 1342467386945
{..متصفحى المفضل..} : صينية رقاق 1342467738221
{..طاقتـى اليوم..} :
صينية رقاق Left_bar_bleue100 / 100100 / 100صينية رقاق Right_bar_bleue

{..حالتى اليوم..} : نشيطة
~ انــا ~ : انثى كيف عرفتى منتدانا ؟ : آخـــــــر
ملاحظــاتـ :: : منتدى عالم بنات عالم من الابداع
{..sms..} : كل عام وأنتم بخير بمناسبة حلول الشهر المبارك , ^( رمضآأטּ گريم )^
{..موقعى المفضل..} https://3almbanat.forumarabia.com
{..تعليقى..} : الحياة حلوة وأحلى لما تكون مع ربنا :)

صينية رقاق Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية رقاق   صينية رقاق Emptyالثلاثاء 08 يونيو 2010, 12:31 pm

صينية رقاق W6w_20051018011313a8332c3c
مشكووورة حبيبتى ملكت الحزن على الموضوع الرائع والاكلة الحلوة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://3almbanat.forumarabia.com
ملكت الحزن
.{ مشـرفة سابقـة }.
.{ مشـرفة سابقـة }.
ملكت الحزن


عدد مساهماتى { : 1593
مجهوداتى { : 54985
سمعتى { : 17
تاريخ تسجيلى { : 01/06/2010
عمرى { : 24
تاريخ ميلادى : 01/01/2000
لقبى صينية رقاق B308510
بلدى : مصر
مهنتى : صينية رقاق Unknow10
هوايتى : صينية رقاق Joggin10
{..رمزيات..} : صينية رقاق Yrb59m10
{..لوني المفضل..} : صينية رقاق 1342466708531
{..حيوآني المفضل..} : صينية رقاق Pix58310
{..كرتونى المفضل..} : صينية رقاق 10010
{..أكلتـي المفضلة..} : صينية رقاق 1342466799794
{..مزاجى اليوم..} : حالتى صعبة
{..طاقتـى اليوم..} :
صينية رقاق Left_bar_bleue5 / 1005 / 100صينية رقاق Right_bar_bleue

{..حالتى اليوم..} : نشيطة
~ انــا ~ : انثى كيف عرفتى منتدانا ؟ : آخـــــــر
ملاحظــاتـ :: : النت/ الافلام الهندى / الاغانى الحزينة
{..sms..} : تمام
{..موقعى المفضل..} https://3almbanat.forumarabia.com
{..تعليقى..} : ادعو لشهداء 25 يناير بالرحمة لانهم رجالة بجد

يشرفنى ان اكون مصرية ولو لم اكن مصرية لوددت ان اكون مصرية

صينية رقاق Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية رقاق   صينية رقاق Emptyالخميس 10 يونيو 2010, 7:25 pm

مرسى على مرورك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الجميلة الوردية
[[ عضوة مرشحة للاشراف ]]
[[ عضوة مرشحة للاشراف ]]
الجميلة الوردية


عدد مساهماتى { : 4030
مجهوداتى { : 61930
سمعتى { : 112
تاريخ تسجيلى { : 13/07/2010
عمرى { : 27
تاريخ ميلادى : 26/09/1996
لقبى صينية رقاق B308510
بلدى : مصر
مهنتى : صينية رقاق Studen10
هوايتى : صينية رقاق Painti10
{..رمزيات..} : صينية رقاق Od8xix10
{..لوني المفضل..} : صينية رقاق 1342466494899
{..حيوآني المفضل..} : صينية رقاق Pix14210
{..كرتونى المفضل..} : صينية رقاق 3310
{..أكلتـي المفضلة..} : صينية رقاق 13424668008710
{..مزاجى اليوم..} : مبسوطة
{..طاقتـى اليوم..} :
صينية رقاق Left_bar_bleue100 / 100100 / 100صينية رقاق Right_bar_bleue

{..حالتى اليوم..} : نشيطة
~ انــا ~ : انثى كيف عرفتى منتدانا ؟ : من المـديرة
ملاحظــاتـ :: : المنتدى جميل اوى اوى اوى
{..sms..} : لا تقل يا رب لدى هم كبير بل قل يا هم لدى رب كبير
{..موقعى المفضل..} www.sabaya.ae
{..تعليقى..} : بحب عضوات المنتدى كلهم


صينية رقاق Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية رقاق   صينية رقاق Emptyالخميس 19 أغسطس 2010, 11:35 am

مشكووووووووووووووووووووووووووووووووووووورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية رقاق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية الدجاج والخضار

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى عالم بنات :: مطبخ عالم البنات :: مطبخ عالم بنات-
انتقل الى: